„От името на община Банско на 6 април предложих създаването

...
„От името на община Банско на 6 април предложих създаването
Коментари Харесай

Кметът на Банско предлага джас фестът да се движи от фондация, начело със съпругата на основателя

„ От името на община Банско на 6 април предложих основаването на фондация „ Д-р Емил Илиев “, управлявана от доктор Татяна Илиева “, съобщи кметът на най-известния ни зимен курорт Иван Кадев. Прочутият джаз фестивал обичайно се организира с решаващо съучастничество на община Банско и помощ от спонсори.
„ Предлагаме във фондацията да членуват всички съществени юридически и физически лица, искащи да спонсорират и работят за бъдещето на джаз фестивала “, добави Кадев. Само по този начин, съгласно кмета, бихме отдали нужната респект към фамилията и паметта на доктор Илиев в лицето на брачната половинка му. Със основаване на фондация биха отпаднали всевъзможни терзания от изземване на функционалности и права по фестивала и ще се подсигурява цялостна бистрота в неговата подготовка и осъществяване. „ Обединени сме към желанието да продължим делото на лекар Илиев, само че и да надградим постигнатото на европейско равнище, по тази причина са нужни напъните на всички способени и заинтригувани страни “, добави кметът.
Според Кадев до дни се чака отговор на формалното му писмо до Татяна Илиева за начало на подготовката за тазгодишния фестивал. В писмото е препоръчано и основаването на зависещ на фондацията Организационен комитет, в което да влязат представители на фамилията, на община Банско и на главните спонсори.
През август 2021 година се чака провеждането на 24-то издание на най-известния джаз конгрес в България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР