От Има такъв народ ни показаха мултимедийна презентация, с по

...
От Има такъв народ ни показаха мултимедийна презентация, с по
Коментари Харесай

Хаджигенов категоричен: Искаме споразумение с ИТН

От " ИТН " ни демонстрираха мултимедийна презентация, с по два реда за всеки претендент, изгледахме я и си тръгнахме. Така разяснява Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! " срещата на обединението с " ИТН ".

" Има шансове да бъде подкрепим кабинета на " ИТН ". Ще обсъждаме и хората, тъй като ние влезнахме в политиката по избрани аргументи. Трябва да преборим врага, тъй като корупцията към момента е реалност. Това е комплицирана сложна война, която ние би трябвало да водим ", съобщи Хаджигенов пред Българска национална телевизия.

За него някои от претендентите са безусловно непознати.

" Настояваме изрично да подпишем съглашение, което ще даде насоки какво ще прави това държавно управление с Народното събрание. Идеята за нашето влизане в политиката е да създадем смяна. Всеки от нас ще реши независимо по какъв начин да гласоподава ", сподели още Хаджигенов.

Според Хаджигенов ГЕРБ най-вероятно биха дали своят вот за подобен кабинет.

" Нашата парламентарна група чака продължението. Очакваме да чуем мнение за съглашението, в случай че ще има такова, би трябвало да се създаде. Аз съм безапелационен - съглашение би трябвало да има ", акцентира още веднъж Николай Хаджигенов.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР