От играчка - плачка... Играчка за децата и плачка за

...
От играчка - плачка... Играчка за децата и плачка за
Коментари Харесай

Жестокост: Деца изхвърлиха котка от 3-тия етаж на блок

От играчка - плачка... Играчка за децата и плачка за почтено животинче.

Котка се трансформира в играчка в ръцете на две дребни деца, които осъзнато или не са направили невероятна свирепост, която постресе доста хора в обществените мрежи.

Момиче е станало очевидец на това по какъв начин децата изхвърлят котка от третия етаж на блок във Велико Търново. Дарина Чолакова споделя в мрежата, че котката не е потърпевша. " Котето е добре и няма счупвания ", написа тя. 

В някои турски и арабски митове се споделя, че котките имат шест живота, а в някои испаноговорящи елементи на света, както и в Италия и Бразилия се споделя, че тези животни се радват на седем живота. Въпреки че това са единствено легенди - би трябвало ли да подлагаме животинките на сходен вид жестокости и какво целим с тях - може би да изпробваме тяхната устойчивост?! 

Известно е, че котките са в положение да оцелеят при рухвания, които сигурно биха били смъртоносни за множеството хора. Това го потвърждава и този случай от Търново. Животните могат да изправят инстинктивно тялото си при рухване, само че не постоянно и при " приземяването " те могат да се наранят доста съществено.



Потребителите на Фейсбук са безапелационни, че би трябвало да се подаде сигнал до полицията за случая от Велико Търново. " Може да са деца, само че си има ред. С тях би трябвало да се работи от профилирана институция ", гласи коментар на Диана Димова. Много от хората се интересуват и от това къде са били родителите в този миг на проявена свирепост. 

" Тези деца никой ли не ги гледа... ", написа Марина Кожухарова. А съгласно Николета Кирилова децата са " патологични убийци - на 10г. котка, на 20г. човек. "

Междувременно изхвърленото котенце си търси нов дом. " Ако някой желае да стане част от неговото семейство, апелирам да ми написа! ", написа.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР