От гръцкия елитен отбор АЕЛ Лариса готвят оферта за нападателя

...
От гръцкия елитен отбор АЕЛ Лариса готвят оферта за нападателя
Коментари Харесай

Изненадващ отбор с оферта за Валери Божинов

От гръцкия първокласен тим АЕЛ Лариса готвят оферта за нападателя на Ботев Враца Валери Божинов . Ръководството на десетия в локалния хайлайф изследва обстановката към футболиста и се чака в най-скоро време да излезе с предложение.
Лариса си е сложил за цел Лига Европа, като сега изостава на 6 точки от Фия ЛЕК Атина, който е с 20 пункта. В АЕЛ към този момент има български състезател. Това е бранителят Христофор Хубчев. Той има 10 мача от началото на акцията, като е пропуснал единствено два дуела. В осем от срещите е бил титуляр, написа " Тема спорт ".
От Лариса са събрали разнообразни отзиви за Божинов, като са останали извънредно впечатлени от успеваемостта му в Ботев Враца. В 9 мача за новака той към този момент има 7 попадения. Последният му гол бе при загубата от Етър с 1:2. Бившият национал се е схванал с управлението на врачани, че при оферта от чужбина, която да го удовлетворява, ще може да си тръгне като свободен сътрудник.
Със седемте попадения нападателят изравни достижението си от интервала в Левски . През 2014 година той вкара 7 гола за сините, само че в два пъти повече мачове - 19. Интересното е, че в богатата си кариера нападателят има повече попадения единствено в следните тимове - Партизан (23, 51 мача), Лече (17, 75 мача), Парма (8, 31 мача) и Фиорентина (8, 36 мача). Така Божинов се нуждае единствено от още два гола, с цел да има повече, в сравнение с в последните два отбора.
Освен това нападателят към този момент е в топ 3 по успеваемост в българското състезание - повече детайлности четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР