От години Карин Кнайлс е отхвърляна навсякъде при кандидатстване за

...
От години Карин Кнайлс е отхвърляна навсякъде при кандидатстване за
Коментари Харесай

Бившата външна министърка на Австрия се премести в Русия с двете си понита, котката и кучето

От години Карин Кнайлс е отхвърляна на всички места при кандидатстване за работа. 

" Той е най-интелигентният благородник. Онова, което Джейн Остин написа в " Гордост и предубеждения " за приключения благородник - Путин дава отговор на този стандарт. Думите са на някогашния австрийски министър Карин Кнайсл, съобщи Българска телеграфна агенция и Дарик.

Тази есен дружно с двете си понита, котката и кучето си Чърчил тя се мести да живее в Русия, обявявайки се за " политически емигрант ".

Нейният екстаз към съветския президент обаче не е от през днешния ден. Кнайсл провокира интернационален скандал още през лятото 2018 година, когато на сватбата й с бизнесмена Волфганг Майлингер идва самият Путин. По време на тържеството двамата танцуват валс, след което външната министъра на Австрия прави бездънен реверанс пред стопанина на Кремъл.
 
Снимки на нейния обуздан жест бяха необятно оповестени в съветски и интернационалните медии и предизвикаха голямо отвращение. На 3 юни 2019 година, откакто избор на съмнение постави завършек на първото държавно управление на Курц, Карин Кнайсл напусна политическия си пост.

Кнайсл има дълга дипломатическа кариера, почнала още през 90-те години на предишния век. През 2020 година тя стартира да написа разбори за следената от страната съветска медия RT и се трансформира в яростен бранител на политическия дневен ред на Кремъл. След това става и гост-професор в Московския държавен институт по интернационалните връзки. А през 2021 година съветският петролен колос Роснефт я назначи в своя ръб на шефовете.

Оплаквайки се, че е жертва на  " лов на вещици " и че не може да си откри работа у дома, преди да дебаркира на съветска земя, някогашната министърка се реалокира във Франция, по-късно в Ливан. 

Днес Карин Кнайсл намерено приказва за своите политически благосклонности към Путин, който назовава приключен благородник. В Русия тя управлява Геополитическата обсерватория за основните въпроси на Русия (GORKI), изследователски център към Санкт Петербургския държавен университет, основан през март 2023 година и претрупан с напредването на съветската външна политика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР