От години феновете на Мирослав Костадинов си задават въпроса защо

...
От години феновете на Мирослав Костадинов си задават въпроса защо
Коментари Харесай

Миро е отчаян: Ето защо няма деца и няма да има!

От години почитателите на Мирослав Костадинов си задават въпроса за какво няма деца и не си направи даже откакто се ожени. Истината е, че има причина за този негов избор.

Всъщност Миро е решил да не бъде татко, с цел да не натоварва здравето си, а и да не основава грижи на вероятно негово дете, когато остарее. Причината е, че артистът е тежко болен.

Блондинът страда от рядката болест, наречена „ базедова “.

Болестта на Миро се предизвиква от проблеми с щитовидната жлеза, която стартира да работи на доста бързи темпове. Те водят то тахикардия, световъртеж и проблеми с очите. Състоянието на болния се утежнява с възрастта.

Миро се страхувал, че един ден може да ослепее и по тази причина не желал да се натоварва с наследници. Очевидно е решил да си гледа живота, без да си предизвиква стрес с отговорности за друго човешко създание.

Може би в случай че беше се оженил по-рано, в този момент щеше да има деца, само че Миро се венча за Елица на 40-годишна възраст и още тогава е знаел за заболяването си. Съпругата му също към този момент е на възраст и не претендирала да става майка, а се задоволила с това, че най-малко е намерила сателит в живота.

Проблемите на Миро с очите са видни за всички. На участия той постоянно пее с тъмни очила. Дори в „ Гласът на България “, където още веднъж е жури след 9-годишна пауза, се появява със специфични очила, които очевидно му оказват помощ на зрението.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Миро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР