От години Азис не е онзи Азис, когото познавахме в

...
От години Азис не е онзи Азис, когото познавахме в
Коментари Харесай

Здравата работа започва: Азис вае фитнес тяло със звезден треньор

От години Азис не е оня Азис, който познавахме при започване на кариерата му. Той заряза от дълго време и токчетата, и русото, и грима. Азис към този момент е неустрашим, мускулест, космат. 

Виж още: Сузанита от Кан: Ще дебютира ли в OnlyFans и какво я прави щастлива 

" Ремонтът " по Азис стартира от дълго време, а през предходната година той си оказа помощ с това, което най не му вървеше - усили бицепсите си. Но, както знае всеки трениращ, не става единствено с интервенции, нужни са и здрави тренировки. И точно по тази причина Азис към този момент си има личен треньор, с който тренира и отвън фитнеса.

Виж още: Лукс, шопинг и есенни страсти за Николета! Моделката се е в Париж на шопинг в супер компания 

В Instagram Азис разгласява фотоси, на които се вижда, че с професионалиста упражняват и на поляна с аспект към морето, а класическите лостове, дискове и дъмбели са заменили с ластици със противодействие. 

Виж още: Галин за затварянето на нощните заведения: Единственият метод е да се имунизираме! 

Фитнес инструкторът на Азис е Даниел Иванов, който бе треньор и на други известни българи. Даниел бе и извънредно непосредствен с дует " Ритон " и фамилния им другар Драгомир Драганов. 

Иначе Азис остава правилен на класическия фитнес. В последните си сторита той сподели по какъв начин тренира бицепси и гърди на кабелите в залата. 

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР