От година на година пловдивските абитуриенти стават все по-изобретателни и

...
От година на година пловдивските абитуриенти стават все по-изобретателни и
Коментари Харесай

Пловдивски абитуриенти 2022: На бал със златна каляска, трактор и ферари СНИМКИ

От година на година пловдивските зрелостници стават все по-изобретателни и желаят да насочат светлините на прожекторите към себе си. Това наподобява по никакъв начин не е сложна задача и младежите влизат в директна конкуренция за автентичност и стилност.
Хрумките на тазгодишните зрелостници не отстъпват ни минимум на своите прародители. Дори в противен случай! Задминават ги с мръсна газ.

Тази вечер най-атрактивните зрелостници пребориха от 1 до 12 пред Новотела и пред „ Тримонциум “. Там полицейското наличие е засилено, а всяко лъскаво возило е под зоркия взор на униформените.

Към 19 часа пред Новотела с обилни рокли и изискани костюми дефилираха зрелостниците от Професионалната гимназия по електроника и електротехника, и СУ „ Св. Паисий Хилендарски “ в града под тепетата. Само за няколко минути пространството пред хотела замязя на първокласен азбучник за коли и непостижим фешън подиум. Един след различен бибиткаха и ръмжаха мерцедеси, БМВ-та, аудита и ферарита, също мощни пистови мотори и чопъри.

Гвоздеят на програмата тук бе абитуриент, който дойде със зелен трактор. Еуфорията си сподели думата, а зрелостниците крещяха и викаха от наслада. Въртяха се от обектив на обектив, всеки от който се бори да запечата лъскавата им визия.

Това звездно шоу с грабващи окото тоалети събра десетки зяпачи, които разискаха тегел и кройка, като в това време и изплакнаха очи с красивите абитуриентки.

Пред Тримонциум пък от 1 до 12 броиха зрелостниците от Автото. Тук тълпата бе отнесена от плач на мотори и камиони, кои от кои по-мощни и атрактивни. Събитието на вечерта обаче се оказаха зрелостници, които дойдоха с колесница, както и такива, които слязоха от дълга бяла лъскава лимузина.

За разлика от тези пред Новотела, тези зрелостници бяха заложили на тоалети в ярки цветове – алено, синьо, зелено, лилаво. Пред хотела зазвуча музика, а зрелостниците брояха десетки пъти от 1 до 12. Всичко това под съпровода на форсиращи мотори и клаксони на камиони. И тук скъпите коли не бяха необичайност, като най-вече по усета на младежите отново се оказа БМВ.

Униформени имаше и на всеки метър пред „ Тримонциум “, където зрелостници дойдоха безусловно през секунди.

Очаква се на следващия ден – 24-и и вдругиден – 25-и май да са най-натоварени. Най-много зрелостници ще имат бал точно на тези две дати.

СНИМКИ> > > ТУК

Инфо:марица.бг

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР