От гледна точка на партийното строителство днес е един хубав

...
От гледна точка на партийното строителство днес е един хубав
Коментари Харесай

Стефан Янев: Между партиите и обществото зее пропаст, целта на „Български възход“ е да я запълни

" От позиция на партийното строителство през днешния ден е един прекрасен ден. Не учредяваме партия, а събираме предприемчив комитет ".

Това сподели Стефан Янев, който предходната седмица разгласи новия си политически план " Български напредък ".

" В българското политическо пространство, а значително е и интернационална наклонност, връзката сред партиите и гражданското общество е нарушена. Между тях зее бездна и нашата упоритост, поставяйки началото на новата партия " Български напредък ", е точно да запълним този вакуум. Да създадем по този начин, че партийният живот да бъде тясно обвързван с гражданското общество. Да дава отговор на ежедневна база на потребностите и желанията на хората за смяна и по-добро ръководство ", съобщи пред публицисти Янев.

" Съмишлениците, които сме събрали през днешния ден и които вземат участие в този предприемчив комитет, споделят концепцията и нуждата от партия, която да се развива в бранша на националния консерватизъм ", сподели още Стефан Янев.

" Национален, тъй като националната страна България би трябвало да я има, да се развива в многонационалното семейство и в съюзите, в които взе участие. Консерватизъм от позиция на изповядване на главните полезности, които българският народ разпознава. Ценностите, свързани със фамилията, с дома, с образованието и духовността ", добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР