От ГЕРБ винаги сме водили толерантна кампания и не сме

...
От ГЕРБ винаги сме водили толерантна кампания и не сме
Коментари Харесай

Борисов обеща повече пари за малките населени места в бюджета за 2021 г.

От ГЕРБ постоянно сме водили толерантна акция и не сме си разрешавали да отвръщаме на злобата със завист. Отвръщаме единствено с работа. Благодарение на това и този път спечелихме безапелационно и без никакви подозрения по отношение на честността на вота. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на среща с 9-те нови кмета на ГЕРБ, които бяха определени на провелите се в неделя частични локални избори в страната.

Министър-председателят ги поздрави за сполучливото показване и съобщи, че в бюджета за 2021 година акцент ще бъдат дребните обитаеми места.

По негови думи за огромните градове са били дадени милиарди. В дребните обитаеми места обаче също живеели доста хора.
 Борисов чака най-тежката година: Който и да ръководи, би трябвало да сме готови Обновена
Борисов чака най-тежката година: Който и да ръководи, би трябвало да сме готови

Премиерът инспектира стротелните работи на Околовръстното в София

" Където няма детски градини, където няма учебни заведения - ще построим. И това не важи единствено за градовете и селата с кмет на ГЕРБ ", даде обещание Борисов.

Той посочи, че съществено внимание ще се обърне и на ВиК инфраструктурата . Премиерът уточни, че интензивно се работи по Автомагистрала " Хемус ", като скоро строителните действия ще обзет цялото трасе на пътя Ботевград - Видин.

Когато сме подготвени с всичко, ще видите какъв стопански подтик ще дадем на Северна България, предвижда той и добави, че най-късно до началото на идната година правата сред " Буховци " и " Белокопитово " на " Хемус " ще е изцяло подготвена.

Борисов бе безапелационен, че държавното управление ще извърши своето заричане за. За задачата били заделени 360 млн. лева

Той подсети, че ще остане до края на пандемията. " В тази тежка и изключителна обстановка всеки човек има потребност от помощ. Над 2 млн. са пенсионерите и ние ще се погрижим за тях ", даде обещание министър председателят.
 Борисов желал да чуе протестиращите по какъв начин ще ръководят, а не да демонстрират бесилки и ковчези
Борисов желал да чуе протестиращите по какъв начин ще ръководят, а не да демонстрират бесилки и ковчези

Уважавал протестиращите, само че и имало провокатори измежду тях
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР