От ГЕРБ са шокирани от тона на между бивши коалиционни

...
От ГЕРБ са шокирани от тона на между бивши коалиционни
Коментари Харесай

ГЕРБ са шокирани от заплахите между бившите коалиционни партньори

От ГЕРБ са шокирани от тона на сред някогашни съдружни сътрудници - от сходни закани и ултиматуми. Институциите следва да открият дали са вероятни сходни операции на кода на машините. На това се надява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която на брифинг в централата на партията отговори на въпрос за декларираната подготвеност от страна на прокуратура да ревизира изявления на политици за вероятни операции на кода на машините.

По думите ѝ и депутатите, и публицистите чули в пленарна зала в петък предходната седмица думите, изречени от депутата Георги Свиленски за някогашния министър председател и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Припомняме, държавното обвиняване се самосезира във връзка машинното гласоподаване и думите на Георги Свиленски от парламентарната естрада, който упрекна Кирил Петков, че му е предложил кода на машините, т.е. загатнал е за договорка и опция изборният резултат да бъде манипулиран в интерес на една политическа мощ. След това Петков се закани, че ще съди Георги Свиленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР