От футболния клуб Пирин излязоха с позиция за случилото се

...
От футболния клуб Пирин излязоха с позиция за случилото се
Коментари Харесай

БОЙ НА ФУТБОЛЕН МАЧ: ФК Пирин: Има жена с изгаряне, наш фен е в болница

От футболния клуб " Пирин " излязоха с позиция за случилото се през вчерашния ден по време на дербито си с " Левски ". Стана ясно, че украински емигрант е в болница, след намесата на полицията, а жена е с изгаряне поради хвърлените сигнални ракети от почитателите на " сините ".

В писмото си те споделят:

" Празник, само че с мъка най-после

Уважаеми другари, днешният дуел сред Пирин и Левски имаше всички предпоставки да се трансформира в същински футболен празник. Един против различен застанаха два тима във форма, които по всеобщо мнение в последните кръгове демонстрират положителни игри и реализират относително сполучливи резултати...

...Голямото отчаяние в днешния ден пристигна от необяснимата експанзия по отношение на нашия последовател Владимир Будников (момчето на снимката) от органите на реда. Владимир бе третиран по извънредно нападателен метод, което докара до навлизането на кола за спешна помощ по време на дуела и приемането му по-късно в незабавно поделение на УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов ".

Накрая, само че не последно място, няма по какъв начин да не обърнем внимание на изстреляната сигнална ракета от последователите на гостите към публиката на Пирин, вследствие на което млада жена е с изгаряне.

За край не ни остава нищо друго, с изключение на да си пожелаем, че цивилизованата форма на футбола ще надделее над първичната експанзия и стадионите ще бъдат несъмнено място за всички фенове на играта ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР