От фейсбук страницата на кмета на град Банкя Рангел Марков:Преди

...
От фейсбук страницата на кмета на град Банкя Рангел Марков:Преди
Коментари Харесай

`Среща на дълголетниците от Банкя с кмета на града Рангел Марков по повод празниците Горешляци 2023

От фейсбук страницата на кмета на град Банкя Рангел Марков:

„ Преди броени минути завърши обичайна ми среща с дълголетниците на Банкя, която от години организираме във Възстановителния център на ТПК „ Жеравна ” в Банкя.  Тази остаряла за Банкя традиция, която възстановихме преди 14 години, извиква у мен и най-възрастните хора от града ни доста безредици.

Не единствено, че от родителите си одобрих отношението на почитание към тях, само че и самичък в работата си като кмет осъзнах какъв брой потребни и скъпи могат да бъдат диалозите и контактите с хората, които носят духа и цялата памет за Банкя.

На тези срещи водещата Диди Василева и хорът при читалището подвигат градуса на настроението. Певиците, които извършват самобитните нашенски песни, ни оставиха без мирис. И тази година уважихме най-възрастната – 98-годишната вуйна Милка и ѝ сервирах кошница с плодове.

Радвам се, когато на тези срещи по-дълго време виждам едни и същи лица и си мисля: благословени сме, че живеем на такова място, надарено от природата с всичко належащо за един дълъг, заслужен, хубав и логичен живот. ”

 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР