От Фейсбук профила на Владимир Зарков До Г-н Бойко Борисов

...
От Фейсбук профила на Владимир Зарков До Г-н Бойко Борисов
Коментари Харесай

Владимир Зарков: България е пленена от ОПГ Продължаваме Погрома! Време е да си я върнем!

От Facebook профила на Владимир Зарков

До Г-н Бойко Борисов

До Г-н Мустафа Карадайъ

До Г-н Костадин Костадинов

Уважаеми господа,

Организираната Престъпна Група Политическа партия (Продължаваме Погрома), се трансформира във фашистка групировка за безчинство над естествените българи.

Канадският министър председател влиза в Народното събрание, наскърбява над 5 милиона българи, че са Мафия и дава обещание да се разправи с тях. Междувременно с откраднатите от него и ятакът му Асен Василев милиарди, купуват всеобщо национален избор под формата на продажни депутати, с цел да останат на власт. Защото знаят, че паднат ли, ще са първите политици вкарани в пандиза за чудовищни афери!

С мръсните пари на Бобокови, Прокопиев и други олигарси зад тила си, те към този момент основават и шпиц-команди, които тичат по тъмните улици, с цел да малтретират депутати от опозицията. Правят го благодарение на полицаите на Бойко Рашков, получили заповед от пияния си атаман да не пречат на „ здравословния пердах “.

Уважаеми господа, България е пленена от ОПГ Продължаваме Погрома! Време е да си я върнем! Призовавам ви да приканите своите членове и последователи на митинг на 22.06.2022 година пред Народното събрание. Тогава ще се гласоподава Вота на съмнение към незаконното държавно управление на Кирил Петков. Той си мисли, че си е напазарувал депутати, с цел да остане на власт. Не може да напазарува обаче хилядите, които в срядата ще обкръжат Народното събрание. И дай Боже ще спрат едно от най-грозните изменничества в българската история!

Само дайте знак!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР