От Фейсбук профила на Татяна ГеоргиеваПОМНИТЕ ЛИ ТОВАКандидатите на “Промяната

...
От Фейсбук профила на Татяна ГеоргиеваПОМНИТЕ ЛИ ТОВАКандидатите на “Промяната
Коментари Харесай

ПП арогантно отрязаха проекта за канализация на Волуяк, сега било приоритет на кандидат-кмета им…

От Facebook профила на Татяна Георгиева

ПОМНИТЕ ЛИ ТОВА

Кандидатите на “Промяната ” за районни кметове нямат никакво самообладание да потвърдят на всички, че в действителност не знаят какво вършат.

Аматьорите от “Отбора на Васил Терзиев ” потвърждават всекидневно, че не знаят нищо за проблемите на кварталите, които желаят да ръководят.

Свикнали сме с празните думи и лъжите на “Спаси София ”, само че бях изумена от изказванието на кандидат-кмета на регион “Връбница ” от тяхната квота, който твърди, че за него главен проблем е…липсата на канализация.

Нима?! Бяха ли Румен Костадинов или ППДБСС на митингите поради проблемите с канализацията, дружно с районния кмет Младен Младенов и жителите на Волуяк?

Дали ППДБСС или персонално господин Костадинов стачкуваха против държавното управление на “Промяната ”, което безкомпромисно и надменно отряза същата тази канализация, за която през днешния ден по този начин го “боли ”, че я няма?

Г-н Костадинов, казахте ли на Кирил Петков, че страдате, че неговото държавно управление лиши жителите на Волуяк от естествени условия на живот?

Защото, в случай че не беше точно Вашето държавно управление, сега там щеше да се копае и да се слагат тръби-с направен план и безспорна готовност  за старт на канализацията, сложна процедура напълно готова от районния кмет на Връбница Младен Младенов.

Но уви-една тайфа разбойници окупираха властта и блокираха реализацията на този витално значим за региона план. А през днешния ден точно Вие, претендентът на същите хора, твърдите, че страдате от техните действия…

Тъжно е да политиканствате точно по тематика, от която би трябвало да се срамувате! С какви очи ще застанете пред жителите на Волуяк…

Район “Връбница ” към този момент усети задоволително от  ръководството на “Промяната ”, хората  там заслужават доста повече! А Вие, господин Костадинов, нито можете нито знаете по какъв начин!

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР