От фейсбук профила на Слави Ангелов Георги Семерджиев бе осъден

...
От фейсбук профила на Слави Ангелов Георги Семерджиев бе осъден
Коментари Харесай

В САЩ Георги Семерджиев щеше да получи минимум няколко столетия затвор

От фейсбук профила на Слави Ангелов

Георги Семерджиев бе наказан на 20 години затвор за бруталното ликвидиране на две млади дами. Уникално за България, той получи присъдата си по-малко от година след осъществяване на закононарушението. Семерджиев премаза смъртоносно с джипа си със 166 км в час в градски условия Хариет и Христина, които стояха на тротоара. Преди да ги връхлети, той минал на червен светофар. В кръвта му бяха открити следи от опиати, номерът на джипа му бе подправен, шофьорската брошура - отнета.

Разбира се, и в неговата спекулация, полицията беше забъркана не като фактор, който го управлява и глоби, а като другар, който го подкрепя и прикрива - от непрестанните пътни нарушавания до убийството на девойките и бягството му от мястото на престъплението, а по неофициална информация той се занимавал и с наркоразпространение. Общо 40 служители на реда бяха разследвани за връзки с него, част от тях си миели гратис колите в автомивката му. През аферата тихичко профуча и подозрителен боен прокурор.

Самият Семерджиев не се срами и тормози, че е палач. Той до последно отхвърля да е карал колата.

В Съединените щати Семерджиев щеше да получи най-малко няколко епохи затвор за всичките закононарушения, които е направил в онази нощ. А за България 20-годишна присъда за гибелта на две млади дами, произнесена по-малко от 12 месеца след случая, колкото и да е тъжно и неуместно, си е неповторимо достижение.

Дано единствено се удостовери и от идващите инстанции. Иначе Семерджиев ще се мултиплицира във всеки град и на всяко кръстовище…
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР