От Фейсбук профила на политолога и бивш съветник на Румен

...
От Фейсбук профила на политолога и бивш съветник на Румен
Коментари Харесай

Методиев: Премиерът не заслужава да го коментираме. Всички кадри на Радев си стоят

От Facebook профила на политолога и някогашен консултант на Румен Радев – Калоян Методиев

Сглобката ръководи с Радев

Това към този момент е спектакъл на парадокса. Първо, Радев „ атакува “ държавното управление и Борисов, че произвеждал някакви генерали. Борисов го „ атакува “ за служебните му ръководства. Засипват се с взаимни рецензии. Имитират ускорена динамичност.

Второ, всяка политика се реализира от фрагменти. Партиите по тази причина съществуват – с цел да организират дадена политика и да зареждат институциите кадрово. И по тази причина носят отговорност на избори.

Като теглим чертата сред тези две изказвания се вижда, че някой тежко лъже – Радев или Сглобката (ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС). Премиерът не заслужава да го разясняваме. Всички фрагменти на Радев в ръководството до ден сегашен си стоят. Всички от зам.-министър надолу!

От служби за сигурност, енергетика, земеделие, държавни предприятия, агенции… Хиляди хора. Сглобката ръководи с Радев. И в същото време се вършат на опция едни на други. Космическо двуличие. Всичко стартира да наподобява на една политическа перверзия с неразбираема отговорност, неистини, задкулисие, схеми, сделки, нарушаване на законите, без хрумвания, без правила и без демократична основа. Кой тъкмо ръководи? Ако задачата е безпорядък, и да не е ясно кой кой е и защо се бори по оста Президент-Сглобка (а и вътре в това политическо тяло), то тя е реализирана.

Подобен политически инфантилизъм ще докара единствено и само до печални резултати за обществото. Участниците очевидно харесват да работят по метод, по който да държат страната и народа ѝ в сходно политическо тресавище.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР