От Фейсбук профила на Николай НанковЗа първи път от шест

...
От Фейсбук профила на Николай НанковЗа първи път от шест
Коментари Харесай

Николай Нанков: За първи път от 6 годнии има спад на произведената строителна продукция

От Facebook профила на Николай Нанков

За първи път от шест години се регистрира спад в създадената строителна продукция и за предходната година той е близо 31%. Безработицата в бранша е скочила с над 14%. За тези, които четат новината в медиите и не схващат какво тъкмо се крие зад тези цифри, ще поясня - това е злополука! Лавинообразна.

И зад сриването на един постоянен бранш, който дава прехраната на стотици хиляди българи и техните фамилии, стоят напълно политическите дейности и бездействия на двете служебни държавни управления на Румен Радев и актуалното постоянно на Кирил Петков.

Във вихъра на рецесия с фрапантен скок на строителните материали ти, като изпълнителна власт, да мотаеш с месеци решението за индексация на договорите с обществени възложители е съзнателно деяние! Доскоро мислех, че е от несръчност - не е! Нарочно е!

Както и преднамерено не се заплаща на пътноподдържащите компании по изцяло законните им контракти с АПИ. Какви ли не финтове не видяхме, какви ли не вътрешнокоалиционни залози не се разиграха сред Политическа партия и Има Такъв Народ.

Цял отрасъл стана пленник на " властелините " на смяната. Които са едни печални дилетанти. Оставка!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР