От Фейсбук профила на Николай НанковСлужебният регионален министър на изпроводяк

...
От Фейсбук профила на Николай НанковСлужебният регионален министър на изпроводяк
Коментари Харесай

Николай Нанков: Шишков на изпроводяк спешно финализирала търгове за 4 млрд. лв.

От Facebook профила на Николай Нанков

Служебният районен министър на изпроводяк се похвали, че дал опция да се строят над 100 км автомагистрали. Ами, какво да ви кажа….епизод финален от поредицата „ Приказки под Шишковия шубрак ”!

То не бяха обиколки по малките екрани с колби, с манипулирани ядки, то не бяха каламбури. Забол копринена кърпичка, гиздаво 10 месеца единствено разтягаше локуми. Бил събудил заспалите автомагистрали - къде са, вие виждате ли ги?

Аз видях репортажи по какъв начин изнервени водачи стигнали до пердах поради тапите на “Тракия ”, без обаче да видят нито един строителен служащ. Не знам Шишков какво вижда. Е, резна триумфално няколко лентички на прави, издигнати при ръководството на ГЕРБ и забавени на финалната права през последните година и половина-две. Казвам ви - не проектант, не министър. Цял актьор. А на финала - нищо. Това да забатачиш целия бранш макар големият финансов запас си е “талант ”. Където и да огледа наследникът му Андрей Цеков, на който откровено пожелаваме триумф, единствено тежки проблеми ще откри - и във ВиК плановете, и в пътния бранш, и цъкащата бомба в санирането, и във всичко. Ще са му нужни денонощни старания, ще е изправен пред тежки решения, ще е необходим консенсус и висока експертиза.

Сега чета, че АПИ незабавно финализирала търгове за 4 милиарда лева - за какво е тоя заключителен напън? Побърка хората, бизнеса и администрацията Шишков! Добре, че през днешния ден е последният му работен ден в Министерство на регионалното развитие, че да се свършва с тази тъга.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР