От Фейсбук профила на Мадж АлгафариТия от НАТО, нещо не

...
От Фейсбук профила на Мадж АлгафариТия от НАТО, нещо не
Коментари Харесай

Мажд Алгафари за ЕС и НАТО: Като бяхме към СССР, не бяхме толкова зависими, колкото сега

От Facebook профила на Мадж Алгафари

Тия от НАТО, нещо не им харесало изказването на министъра на защитата Стефан Янев. Ония от Европейския съюз не им харесало друго, което нашите управници споделили, приели или създали.

Та в този момент се чудим, защо ни е президент, парламент, държавно управление или пък правосъдна власт? Защо би трябвало да поддържаме нещо, което други освен желаят, само че и ръководят? Като желаете да управлявате страната ни, що не си ги финансирате и поддържате? Назначете си президент, държавно управление и парламент. Или пък напряко изберете един президент на Европейски Съюз, който да съставлява всички страни членки. А тия от НАТО, да си назначат министър на защитата за всички страни членки на НАТО. Знаете ли какъв брой доста ще ни помогнете? Ще имаме пари за пенсионерите, за инфраструктура, обучение и какво ли не?

Абе, като бяхме към Съюз на съветските социалистически републики /соцлагера/, не бяхме толкоз подвластни, колкото в този момент. Ония ни предоставяха военни самолети и то безусловно гратис. Участвахме в галактически стратегии - гратис. Цялата ни страна работеше и произвеждаше.

Та, да закриваме страната и да я връчим на НАТО и Европейски Съюз и да се завършва.

На вън има две дръвчета, които съм нарекъл на Европейски Съюз и НАТО, и които Рекс постоянно препикава. Отиваме с Рекс да ги препикае още веднъж.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР