От Фейсбук профила на лидера на ПГ на ГЕРБ Десислава

...
От Фейсбук профила на лидера на ПГ на ГЕРБ Десислава
Коментари Харесай

Атанасова: Излагация – до САЩ за виртуална среща с Байдън, и тук има компютри

От Facebook профила на водача на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова

Дори стажант в МНвР би ви споделил, че е невиждано до момента оскърбление за страната ни " визитата " на Кирил Петков и " срещите му " в Съединени американски щати.

Пресслужбата на Министерски съвет най-малко, може да не пуска фотоси и прессъобщения за срещите на съветниците на съветниците на съветниците с Киро и Лена, тъй като това е гротеска.

Междувременно Президентът Байдън е оповестил, че е хазаин на планувана среща с Марио Драги - Премиер на Италия. Това е равнището. Премиерите на страни се срещат с президентите на Съединени американски щати, а не обикалят стаи, стълби и коридори.

ВИРТУАЛНАТА среща с Блинкен е просто излагация - да се организира от Съединени американски щати, като и в България има компютри и интернет.

И последно:

Всеки който е бил във Вашингтон, даже на екскурзия знае, че наоколо до White Нouse има няколко магазина за сувенири - White House Gift.

На 701/15th Street NW Washington DC 20005 има подобен. Предлагам Лена да го снима с фон на Овалния кабинет за 10$, най-малко да му остане за спомен.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР