От Фейсбук профила на Красен Кралев Докато управляващите се чудят

...
От Фейсбук профила на Красен Кралев Докато управляващите се чудят
Коментари Харесай

Кралев: Докато управляващите се чудят дали да помогнат на Украйна, войната може и да свърши

От Facebook профила на Красен Кралев

Докато ръководещите се чудят дали да оказват помощ на Украйна, войната може и да свърши. Депутати от ГЕРБ-СДС и Демократична България настояха плановете за решение по отношение на помощта за Украйна да влязат за разглеждане в пленарната зала.

Даниел Митов от ГЕРБ-СДС изиска в дневния ред да бъдат включени и трите плана за решение, прегледани през вчерашния ден от външната парламентарна комисия. Преди него това направи и водачът на Демократична България Христо Иванов.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев обаче изясни, че досега няма отчет на Външна комисия и отхвърли да предложи включване на точката в дневния ред.

”Всеки ден, в който не получаваме тази помощ, повече хора умират.

Призовавам политиците, да помислят по какъв начин хората умират и да вземат вярното решение.

Хора, единствено с жилетка и каска, само че бе оръжие е несериозно. Все едно желаете да умрем, само че предпазени ”. Това съобщи пред български публицисти външният министър на Украйна Дмитро Кулеба.

Дори ръководещите да позволен гласоподаване в пленарна зала предлагането за военно-техническа помощ за Украйна гласовете на ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи няма да бъдат задоволителни. Особено в случай че Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и “Възраждане ” запазят сегашната си позиция срещу.

Големият въпрос към тъй наречените “умнокрасиви ” е докога ще крепят обединението на комунистите и харвардските измамници с гласове си.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР