От Фейсбук профила на Калина АндроловаФалираха държавата! Съсипаха за 6-7

...
От Фейсбук профила на Калина АндроловаФалираха държавата! Съсипаха за 6-7
Коментари Харесай

Закопаха страната от мошенически врътки и проста плетка! Не им давайте да я оправят, че ще спрат и тока

От Facebook профила на Калина Андролова
Фалираха страната! Съсипаха за 6-7 месеца всичко. Коалиция на злополуката! Трима луди бяха пуснати да си играят на ръководство и всеки ден да плещят от екрана какъв брой са грандиозни и умни! Успяха да колабират даже зърнопроизводството. Унищожиха брилятно работещи държавни сдружения. Закопаха страната от измамнически врътки и елементарна плетка на самочувствие отвън действителността! Управлението им беше загуби, загуби, загуби.
Хвърчаха си с хеликоптерите и самолетите, хващаха се за парапетите, поръчваха си пици с кристали, пускаха си занимателни напушени филмчета, дрънкаха високопарни популистки клишета за битката на положителните против неприятните, разиграваха комедийни спектакли от Давос до Брюксел и Вашингтон с съществена сценаристка тематика КОЛКО СА МОЖЕЩИ! Излагацията беше толкоз цялостна, че чак нелепостта преливаше. И се разливаше по държавната чаша.
Обичайният потребител във Facebook, дето през целия ден си святка емотикони, дава ли си сметка какво направиха тримата луди?
Завлачиха страната на дъното. И в този момент отново желаят властта. Ще избавят фискалната непоклатимост тези, поради които ще ни спрат и заплащанията от Европейски Съюз. Харвардската тройка ни трансформира в бананова република. Този дето ги назначи за министри, попита ли ги какво са работили преди, лъжовен патешки крайник ли са работили, що ли?!
Нали си спомняте онази легенда на Езоп за жабите, дето поискали от Юпитер да им изпрати цар. Той видял, че са глупави жаби и им хвърлил един голям пън. Като разбрали, че кой знае какво не прави този пън, жабите станали още по-недоволни, почнали да му се качват от горната страна, да му се подиграват и да се държат надменно. Жабите изпратили втора делегация при Юпитер да желаят по-добър властник. И тогава той им изпратил една чапла, която ги подгонила и ги унищожила до крайник. Поуката от тази легенда е, че ГЛУПОСТТА САМА ИЗВИКВА СВОЕТО УНИЩОЖЕНИЕ!
Рискова страна сме към този момент, мъчно ще ни купуват книжата, а интернационалните институции скоро ще ни слагат условия като на ненадеждни маргинали. България не просто има ликвидни проблеми. България е банкрутиралата страна на кирчовците, „ световните “ хора, дето най-големият лапнишаран в историята на България довлече с родолюбив възклик, че ще трансформират страната. Е, трансформираха я. Просто я банкрутираха. Само не им я давайте да я избавят! Че ще й спрат и тока.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР