От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Страшен скандал е

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Страшен скандал е
Коментари Харесай

По време на рекламите: Петков се разкрещял на Каримански: „Много си агресивен“

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Страшен скандал е избухнал по време на рекламната пауза сред Любомир Каримански (ИТН) и Кирил Петков (ПП), научих от участник в мега-скандалния спор.

В началото на ефира, Каримански сподели, че щом един човек е нарушил Конституцията, той може да наруши и разпоредбите на малкия екран. Докато в ефир течаха рекламите, някогашният министър председател се разкрещял на някогашния ръководител на бюджетната комисия: „ Много си нападателен, доста си нападателен. Ти си подписал за 1 милион в една банка... “

Каримански му дал отговор: „ Аз осъждам Асен Василев за тези неистини, мога да стартира да те осъждам и теб, единствено очаквам да го кажеш обществено “.

По време на втората рекламна пауза, Петков споделил: „ Има Такъв Народ в никакъв случай не би трябвало да е в ръководството на страната “. Каримански му дал отговор: „ Както реши народът - по този начин ще постъпим. Но аз няма да спра да разгадавам всичките ви неистини по време на вашето ръководство “. Кирил се изпотил очевидно и млъкнал.

Каримански се обърнал към Мария Цънцарова, че в случай че не успее да си овладее предаването, и той ще напусне.

В началото, когато вместо Венко Сабрутев се появил Кирил Петков, в студиото влезнал Антон Хекимян, който бил гневен поради нахлуването на някогашния министър председател и ядосано му изискал сметка: за какво никой не е бил предизвестен за промяната. Кирил Петков единствено се усмихвал и повтарял, че това е лидерски спор, което не е правилно: в студиото нямаше нито един водач на партия.

Разбира се, някой по-смел на мястото на Антон Хекимян би обяснил на Кирил Петков, че не може да своеволничи и да го помоли да напусне малкия екран.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР