От Фейсбук профила на журналиста Виктор Канзуров: Министър-председателят на Република

...
От Фейсбук профила на журналиста Виктор Канзуров: Министър-председателят на Република
Коментари Харесай

Що за наглост! Ковачевски се оправдава какви са предците на съпругата му

От Facebook профила на журналиста Виктор Канзуров:

„ Министър-председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски влиза в пояснителен режим и надали не се оправдава, че брачната половинка му е от български генезис.

Това е откакто излезнаха данните за удостоверението за български генезис, което има брачната половинка на премиера на РСМ. Най-вероятно тя, в случай че към този момент няма български персонални документи, е в процедура и чака такива.

Наци-фашистката стигма върху нечий български генезис и еднаквост, още по-ярко се обрисува, в случай че се има поради, че брачната половинка на премиера Ковачевски по една фамилна линия е от босилеградския край в Западните околности, където живее българското малцинство в Сърбия. Стигмата с наци-фашистки етюд е още по-силна, като се знае, че за формалните доктрини на България, Сърбия, само че и на Република Северна Македония, в босилеградския край несъмнено живеят етнически българи.

В Република Северна Македония се възприема като тежък компромат българското поданство и българския генезис на обещано лице, даже и от страна на висшите политици в тази страна, което много неща приказва и за настроенията измежду „ плебса “ (разбирай гласоподавателите).

Как тази страна може да има нахалството да продължава да упорства за поддръжка от България за своето еврочленство и освен това - да упреква българската страна в непризнаване на личната национална еднаквост?

Що за безочливост!

Ковачевски се оправдава, че не знаел какви са предците на брачната половинка му.

Това е по-зле и от нацизма (национал-социализма). Но пред Европа Република Северна Македония реве и се показва за жертва на бугарскиот национализъм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР