От Фейсбук профила на Димитър АнестевСаботаж на една нация от

...
От Фейсбук профила на Димитър АнестевСаботаж на една нация от
Коментари Харесай

Саботаж на една нация от ПП и БСП, брилянтен план да обслужите Русия

От Facebook профила на Димитър Анестев

Саботаж на една нация от Политическа партия и Българска социалистическа партия!

Знаете ли по какъв начин се назовават грешките на един доктор? Труп! Труп! Труп!

А по какъв начин се назовават грешките на систематичните партии? Национална злополука!

Троянските коне на Кремъл се вихрят крепко и са на една крачка от това да провокират освен следващите избори, а и най-новата в историята на България тежка финансова рецесия - рецесия на държавните финанси, съчетана с интервал на доста тежки ограничавания за пенсионери, държавни чиновници и бизнеса в идващите няколко месеца или следващ държавен банкрут. Евала на Политическа партия по какъв начин съумяха брилянтно да заблудят доста хора в тази страна.

Ако в действителност тези две партии пратят страната на нови избори, сбогуваме се освен с Шенген, еврозоната и милиардите от ПВУ, торпилираме още веднъж правосъдната промяна, НО и споделяме довиждане на по-високите пенсии, обезпечени от същите Политическа партия и Българска социалистическа партия. И по този начин пенсионерите ще се окажат най-прецакани от партиите, които сякаш бяха загрижени най-вече за тях и им обещаваха смяна. И какво ще се окаже - ударното нарастване на пенсиите действително се оказва избирателен морков и един от главните механизми на бомбата на Кремъл с часовников механизъм, която ще взриви финансовата ни непоклатимост и необратимия ни път към Шенген, еврозната и милиардите от еврофондовете.

Единственият метод без нов бюджет да се заплащат тези доста по-големи пенсии е, в случай че се посегне на парите във Фискалния запас в Българска народна банка - парите на страната за черни дни. Подозирам, че служебният кабинет ще желае да направи тъкмо това. Иначе страната de facto ще е в механически банкрут, въпреки и необявен. Там пари има, само че това към този момент в действителност ще е краят и ще задейства каскада от необратими събития, които до няколко месеца/година ще завършат с тежък банкрут на страната. И не съм сигурен дали лавината от Кремъл ще пощади спестяванията ни в депозити и насъбраното от всеки един от нас в частните пенсионни фондове за пенсии от втория дирек. Аз персонално в партидата за втора пенсия имам над 30 хиляди лв.. Надявах се, скоро да станат 15 хиляди евро. Но Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова имат различен проект. Не им пука какъв брой крепко съм работил, с цел да имам добра втора пенсия. Пука им за друго. Да няма кабинет в решителен за България миг.

Саботаж на една нация! От Политическа партия и Българска социалистическа партия! Браво, Кириле, Асене и Корнелия! Брилянтен проект да обслужите Русия и дядото! Съжаления за всички, които най-наивно гласоподаваха за вас. И скърбя откровено, че не гласувах за ГЕРБ. Но късно! Твърде късно!

Да е ясно - без кабинет в този момент няма да има бюджет и ще се извършва миналогодишният. Но няма да има и промяна на лимитите за държавен дълг, които към този момент са достигнати. За бюджетен недостиг към този момент изобщо няма да приказваме, както и за неизпълнената приходна част от налози, които няма да постъпят. Данните за първото тримесечие удостоверяват, че тази година в хазната няма да влязат толкоз доста пари, колкото предходната. Дефицитът ще е голям. Държавата от юни нататък ще е във фактическа неспособност да подсигурява заплащанията на пенсии в цялостен размер, на заплати в държавния бранш и на финансови разноски, които са в основата на доста европроекти и фактор за усвояването на евросредствата. Ето, това е злополуката за която предизвестявам от предходната година.

Секунди до конфликта! Brace for impact! След сблъска знам кои две партии и кои водачи да държа директно виновни за тази национална злополука и национално изменничество. А вие?

За страдание съм в болница и не мога да стачкувам. А в този момент има смисъл. Решаващо време да желаяме от всички систематични партии да не позволен национална злополука. Ако някой е поел ангажимент към Кремъл, да се отметне и да си извърши клетвата в Конституцията. Безсрамници! Ако в този момент тези партийни водачи не поддържат Мария Габриел, след това ще е късно за каквото и да е било. Дори и да протестираме. България към този момент ще е в ръцете на Кремъл!



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР