От ефира на Нова телевизия той заяви, че заграбването на

...
От ефира на Нова телевизия той заяви, че заграбването на
Коментари Харесай

Иван Костов Отсече: Не Съм Откраднал И Един Пирон! Бившият Премиер Разкри Големия Проблем На България!

От ефира на Нова телевизия той съобщи, че заграбването на благосъстоятелност почнало от 2002 година и било непрекъсната процедура. По думите му, у нас това става благодарение на прокуратурата, какъвто бил казусът с " Емко ".

" Това е присвояване на благосъстоятелност от страната. И в случай че мислят, че европейските посланици не го виждат... ", акцентира Костов.

Според него това е централизация на благосъстоятелност в интерес на олигархичен кръг.

Заграбването по този метод е повода да не влизаме в Шенген, тъй като сме страна, в която собствеността е уязвима.

За държанието на Борисов при последните кавги, Костов съобщи, че той се опитвал да успокои пристрастеностите. Той прикани президента, Народното събрание и държавното управление да не трансформират в тежка борба разногласието за назначението на началник на антикорупционния орган.

Бившият министър председател беше безапелационен, че в случай че не спре опълчването сред институциите, ще се потвърди тезата на Кремъл, че не сме за Европейски Съюз.

" Може да се види проект за дискредитиране на България. Това са ползите на Кремъл. Той е в спор с Европейски Съюз и се отбранява, като се пробва да разбие Европейски Съюз ", заключи Костов.

" Той взе пари да напише една книга. Няма моето единодушие за сходно нещо. Не мога да осъдя всички, би трябвало да съм милионер, с цел да ги осъдя ", добави той.

Според него сега в държавната администрация отиват хора, неуспели в частния бизнес и се получава неравновесие - интелектуална мощност в частния бизнес и останалите в администрацията.

" Пролетариатът се оказва политическата класа в администрацията ", установи някогашният министър председател.

За роднинските назначения разяснява, че неговата фраза " всички сме братовчеди " придобива дословен смисъл, само че освен неоправдателен, само че и печален.

Той обърна внимание на съветници на Радев - негови познати близки от военната му кариера, брачната половинка му, която е назначена когато е бил началник на Военновъздушни сили.

" Когато бях министър-председател имах живи 28 братовчеда, с нито един не съм провел телефонен диалог ", показа Костов, написа Нюз.бг.

Костов разяснява протичащото се в Каталуния и Брекзит като процеси на евентуален разпад на Европейски Съюз. По думите му, от ден на ден Европейски Съюз се разделя на страни от периферията и страни в центъра.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР