От едно известно време инфлуенсърката Никол Бутева е щастливо обвързана.

...
От едно известно време инфлуенсърката Никол Бутева е щастливо обвързана.
Коментари Харесай

Задава ли се сватба? Никол Бутева и приятелят ѝ вече коментирали темата

От едно известно време инфлуенсърката Никол Бутева е щастливо обвързана. Мъжът до нея се споделя Петко и двамата наподобяват като съвършената двойка. Но ще има ли женитба?

Виж още: След раздялата: Влогърката Стела с козметична намеса, похвали се с нови устни

Отговорът даде Никол в Instagram, където призна, че тематиката е обсъждана. Въпреки това обаче тя не счита, че сватбата е най-важното в една връзка, а доста по-важно е двамата да са щастлии, да се обичат и всичко да върви добре. " За женитба постоянно има време, само че не считам, че тя дефинира дали едно семейство е щастливо, или не ", безапелационна е тя. 

Иначе Никол е мислила и по тематиката за децата. Инфлуенсърката мечтае за 2 момчета и 1 момиче. А дали е подготвена? " Няма миг, в който си казваш, че си подготвен. Просто те се случват и се учиш в придвижване ", разяснява тя пред почитателите си.

Виж още: Атанас Колев избухна поради напрежението в страната: " За страдание, ние сме едно племе "  

Никол разяснява и горещата тематика за имунизациите. По думите ѝ преди дни е била " на кантар ", само че още веднъж ѝ попаднали клипчета, в които хора приказват против тях и още веднъж се разубедила. Инфлуенсърката обаче е на мнение, че рано или късно ще се имунизира, тъй като ще бъде принудена, в случай че желае да продължи естествения си живот. 

Изображение: https://www.instagram.com/nicole_dbbb/
https://www.instagram.com/petkokinarow/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР