От една страна посрещаме есента, нетърпеливо връщайки любимите си дънки

...
От една страна посрещаме есента, нетърпеливо връщайки любимите си дънки
Коментари Харесай

7 стилни комбинации от рокли и обувки, които пробваме тази есен

От една страна посрещаме есента, нетърпеливо връщайки обичаните си дънки в стайлинга, само че от друга, когато на открито още усещаме топлите лъчи на слънцето, ни се желае към момента да носим повече поли и рокли. Още повече, че те разрешават разнообразни комбинации с обувките, към които посягаме най-често този сезон. Някои може да са непредвидени, само че пък много стилни.

Точно като това да балансираме тежестта на грубите мокасини с нежността на роклята вид „ нощница “. Добавяме от горната страна кожен блейзър, тъкмо както го прави Луси Уилямс. Миди роклите, без значение дали са по тялото или по-разкроени, са подобаващи за съчетание с чифт елегантни стилето и кожен тренчкот за работната седмица или с кецове през уикенда. Да, от време на време обувките и връхната дреха могат с лекост да преобразят един тоалет по отношение на мястото, мотивът, денят.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

Мини или макси роклите тази есен инфлуенсърите носят с по този начин наречените mary jane обувки, които са като балерините, само че с каишки. Един гиздав момичешки стайлинг, който сигурно бихме носили всекидневно, изключително в случай че прибавим и обичания си тренчкот в бежово. Тези рокли обаче могат да се носят и с високи ботуши, когато времето стане малко по-студено и дъждовно. Тогава към този момент прибавяме и плетените рокли, които си подхождат с боти – равни или на ток. Грубите кубинки също влизат в играта тази есен, изключително в композиция с по-ефирна рокля и кожено яке.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
Аксесоарът, с който ще внесем многообразие в есенния стайлинг

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР