От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки

...
От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки
Коментари Харесай

Ако изречете тези фрази пред огледалото, ще имате късмет

От антични времена на огледалата се приписват специфични свойства. Всеки ден заставаме пред огледалото с друго въодушевление. Но с цел да притеглим любовта и шанса в живота си, е значимо да знаем какви думи да изречем пред огледалото.

Има думи, които в никакъв случай не би трябвало да се изричат пред него. В края на краищата думите и фразите, изречени от вас, когато гледате отражението си, би трябвало да носят позитив и религия в най-хубавото.

Дори и да не сте удовлетворени от нещо в себе си или в живота си, забравете за това, погледнете отражението си и решително и мощно произнесете изречения, в които би трябвало да участват следните думи: хубост, здраве, благополучие, обич, наслада, разум, благосъстояние, жизненост, мощ, достижение. Как можете да употребявате тези думи, когато гледате отражението си в огледало? Думите би трябвало да се изговарят, до момента в който гледате себе си.

1. " Аз съм красива и прелестна "

За да обичате себе си, не е нужно да експериментирате с външния си тип - задоволително е да приемете естествената си хубост. Опитайте се да кажете „ Аз съм най-красивата “ или „ Аз съм красива и прелестна “.

И след известно време в действителност ще се почувствате красива. А дребните недостатъци във външния тип ще станат ваш признак, придавайки ви неповторим сексапил.

2. " Чувствам се ужасно "

Всеки човек се нуждае от положително здраве. И желанието да бъдем здрави е присъщо на всеки.
 Ако сложите огледала на тези места, ще прогоните шанса си Ако сложите огледала на тези места, ще прогоните шанса си
Съществуват безчет поверия, свързани с огледалата. Всеки от нас знае за счупената му повърхнина и това, че бива обвързвана с години неща...

Повторете пред огледалото „ Чувствам се ужасно “. Скоро ще забележите, че леките болежки са престанали да ви тормозят и визитите ви при лекаря се разреждат.

3. " Постигам благополучие "

Разбира се, самото разбиране „ благополучие “ е самостоятелно за всеки човек. За някой щастието е обич, за различен - благосъстояние, а за трети - осъществяването на съкровено предпочитание.

Застанете пред огледалото и избройте всичко належащо, с цел да бъдете щастливи.

4. " Искам да обичам и да бъда обичан "
 Премахнете замъгляването от огледалата с този елементарен трик Премахнете замъгляването от огледалата с този елементарен трик
Няма по какъв начин в дома ни да няма огледала. Те са значима част от интериора, само че и от всекидневието ни.  Почистването на под с вода и сол дав...

Гледайки вашето отражение, кажете: „ Искам да обичам и да бъда обичан “.

Бъдете сигурни, че след известно време ще откриете огромната обич.

5. " Наслаждавам се на всеки момент в живота си "

С течение на времето непрекъснатата битка с неприятното настроението ще спре да ви изтезава и ще имате доста повече радостни моменти в живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР