От Достойнството на един народ-ДЕН настояваме президентът да се съобрази

...
От Достойнството на един народ-ДЕН настояваме президентът да се съобрази
Коментари Харесай

Зеленогорски: 16 или 23 май са разумните дати за парламентарните избори

От „ Достойнството на един народ ”-ДЕН настояваме президентът да се съобрази с продължаващата рецесия с и процесът по имунизация на популацията, при взимане на решение за установяване на дата за идните избори. Това се споделя в позиция на партията, изпратена до медиите.
" Въпросната тежка обстановка допуска избори на най-отдалечените от сегашния миг конституционно вероятни дати, т.е. 16 или 23 май 2021 година. Пандемията наложи нов темп на живот и характерни условия при общественото другарство, което обществото би трябвало да вземе поради ", допълват от тях.
 Зеленогорски: Парламентът предпочитано да одобри гласоподаване по пощата Зеленогорски: Парламентът предпочитано да одобри гласоподаване по пощата
Кризата с COVID-19 е предизвикателство, което основава неспособност на гласоподавателите, сложени под карантина да упражнят конституционнот...
Според тях, за жалост, ръководещите остават глухи " за извънредно положителните оферти на „ Демократична България ” за гласоподаване по пощата, за онлайн лъчение в действително време на броенето на бюлетините в секционните комисии, за концепциите на ДЕН за изчистване на изборните описи от „ мъртви души “ и основаване на професионална изборна администрация за осъществяване на изборния развой ".
В позицията на партията се споделя още, че ръководещите безусловно съзнателно отхвърлят да изпълнят Изборния кодекс във връзка с електронно-дистанционното гласоподаване.
От ДЕН са безапелационни, че бързането на ГЕРБ и Оперативна програма, " и тяхното паническо държание издават само боязън от почтени избори, извършени в рационален период и при опция за оптимално присъединяване на българските гласоподаватели, живеещи в България и отвън нея ".
" От „ Достойнството на един народ ”-ДЕН настояваме ръководещите незабавно да одобряват нужните промени в изборния кодекс и да работят не в собствен партиен интерес, а в интерес на българската народна власт и хората, които имат конституционното право на почтен, транспарантен и оптимално безвреден за здравето им избирателен развой ", приключват позицията си те.
 Зеленогорски: Общините ще имат дефицит от 1 милиарда лева в бюджетите си (ВИДЕО) Зеленогорски: Общините ще имат дефицит от 1 милиарда лева в бюджетите си (ВИДЕО)
Истински благополучен съм, че през тази година гражданското общество се пробуди. Това съобщи в ефира на предаването " Студио Actualno " ли...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР