От доста време се спекулира с бъдещето на Анатомията на

...
От доста време се спекулира с бъдещето на Анатомията на
Коментари Харесай

Голямата изненада в Анатомията на Грей

От много време се спекулира с бъдещето на " Анатомията на Грей " . Към момента обаче не наподобява, че един от най-популярните сериали през последните 10 и повече години ще върви някъде.
 Елън Помпео,
Елън Помпео: Избрах парите пред преследването на други функции

Какво е предизвикало звездата от " Анатомията на Грей " да вземе това решение

В новия 19-и сезон обаче ще има една огромна смяна. И тя е обвързвана не с какъв да е, а с основния воин Меридит Грей. От The Hollywood Reporter разбираме, че Елън Помпео , която влиза в ролята на Грей, ще редуцира сензитивно наличието си в новия сезон.

Очакванията са за общо 22 епизода, от които тя да вземе присъединяване в едвам осем от тях. Въпреки това, Елън Помпео ще продължи да бъде главният повествовател в сериала. А и няма проекти това да бъде последният сезон на " Анатомията на Грей ".

Решението на актрисата да понижи наличието си в сериала, с който стана известна, се дължи на обстоятелството, че ще поеме ново предизвикателство. Помпео ще продуцира и взе участие в нов сериал на Hulu, който все още няма даже работно заглавие.

Но за него се знае, че ще наблюдава забавната история на семейство, което въпреки да има три деца, взема решение да осинови осемгодишно момиче с рядка форма на нанизъм. Но с времето се случват странни неща и те стартират да се съмняват в историята и версията на момичето.
 Елън Помпео и ще спре ли да играе актрисата от
Приключи ли Елън Помпео с актьорството

Отговорът не е еднопосочен

Цялата история ще се окаже по-заплетена от предстоящото и ще бъде намесена освен пресата, само че и съдът. А всичко това ще подложи на съществено тестване и самото семейство. За момента не се знае по кое време се чака да забележим новия сериал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР