От доста време се готвя да си взема дипломата от

...
От доста време се готвя да си взема дипломата от
Коментари Харесай

Спах с професора! Той ме дари с многократни оргазми, отлична оценка и още

От много време се сготвям да си взема дипломата от столичен университет по бизнес и администрация, само че почтено казано три изпита ме деляха от заветния документ. Отлагах много време и ме предизвестиха, че в случай че не направя нещо правата ми ще изтекат и по-късно щеше да следва брутално вървене по тъгите. С доста старания съумях да се срещна с две от професорките ми и да си уредя да пиша курсови работи по два от най-трудните предмета.

Последният изпит обаче беше при професор, прочут като Плейбойски – закачлив прякор, които му бяха дали сътрудниците ми, тъй като беше ясно, че в случай че отидеш при него с къса пола или огромно деколте – оценките ти са в забрадка вързани. Господинът обаче никакъв го нямаше в университета и аз не можех да го открия, а времето ме притискаше. Накрая съумях да намеря телефонния му номер и колкото и да не желаех го тормозих на персоналния му телефон. Очаквах някакъв гнусен чичко или начумерен дъртак да ми вдигне насреща, само че каква беше моята изненада когато чух страховит компактен мъжки глас на очевидно много убеден и сексапилен мъж.

Виж още: Генчо от " Игри на волята " глези мацката си на скъпо в Лондон, ще остане ли да живее при нея 

Представих му се, обясних му обстановката, а той предложи да се забележим в приемното му време в сряда в неговия кабинет. Отидох, само че съзнателно не сложих провокативни облекла. Позволих си обаче да се напръскам с обичания си парфюм, който знаех, че остава за дълго време в мъжките мечти. Бях пристигнала първа и почтително го чаках на стола против бюрото. След петнайсет минути влезе очевидно 40 годишен мъж с кецове, дънки, сако и риза, под която личаха големите му ръце и плочки. Каква изненада – професорът беше с феноменално тяло, леко набола прошарена брада и изглеждаше скандално секси. Седна пред мен, прегледа документите ми и с своеволен глас ме попита – „ И в този момент какво ще вършим Цвети, моето момиче? “.

Виж още: Любовта и фамилията са им благосъстоянието: Даяна и Йордан от " Един аз различен " все по този начин дружно

Цялата потръпнах, а той видя, че се изчервих и ми предложи да се забележим още един път да изпием по едно кафе не в университета, а аз да си помисля по три от тематиките от конспекта и когато се срещнем да му ги опиша. Приех, макар че забелязах, че на пръста му проблясва халка. Той на всичкото от горната страна беше и женен! Зачудих се коя ли е късметлийката, която всяка вечер си ляга до това секс прелъщение, само че не споделих нищо. В един неделен следобяд се видяхме на кафе в Южния парк, а аз към този момент бях облякла най-впечатляващите си прилепнали панталони, като от горната страна бях поставила стегнат корсет, който добре наблягаше всичко, поради което заслужавах Отличен 6.

Кафето мина добре, посмяхме се, позабавлявахме се, а аз приказвах по тематиките от изпита. Той ме погледна и сподели, че минавам – нямало да ме притиска да върша нещо, което не желая. После обаче добави, че следобедът му е свободен и в случай че желая малко развлечение – имало страховит хотел наоколо. Доста се замислих над това, само че одобрих. Когато стигнахме до хотела още с влизането той ме притисна към стената и безусловно раздра облеклата ми. Каза ми, че не е срещал по-красива студентка от мен и стартира да ме целува на всички места.

Виж още: Секс с панорама: Кондаков и Гаярди го вършат на първокласно, ваканцията им в Париж продължава

Професорът се оказа многооо своеволен, само че какво стана нататък ще ви спестя. Само най-после ще споделя, че с изключение на, че взех изпита си, получих и бонус – многократни оргазми с един от най-готините мъже, които съм виждала в миналото. Понякога не ни прелъстяват те, тъй като желаеме нещо, от време на време ние си го търсим и повярвайте ми – с изпит или без, при този професор бих се прибирала доста пъти. Стига жена му да не разбере и стига той да продължава „ да изпитва “ все по този начин скандално крепко.

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР