От ДНР съобщиха, че тяхното разузнаване е успяло да получи

...
От ДНР съобщиха, че тяхното разузнаване е успяло да получи
Коментари Харесай

ДНР опубликува схема за украинската настъпателна операция

От ДНР оповестиха, че тяхното разузнаване е съумяло да получи проект за украинската настъпателна интервенция против републиките на Донбас, като интервенция би трябвало да продължи 5 дни. Според тях задачата на украинската настъпателна интервенция е да изтласка рускоезичното население на ДНР и ЛНР в Русия и да получи надзор над цялата територия.



Офанзивата на украинските сили за сигурност е планувана от три направления, оповестиха от ДНР:

- съществена офанзива Краматорск - Дебальцево, достъп до Алчевск и Енакиево за 3 дни и по-късно до съветската граница за 2 дни

- нахлуване в Азовско направление от Широкино и морско щурмване от Новоазовск, с цел да се доближи до Иловайск и Уляновск за 2 дни и да се придвижи по-нататък в посока Красни Луч до съветската граница

- нахлуване в посока Луганск към Алчевск с достъп до Червената греда за свързване с групировката " Юг "

Според тяхното разузнаване в избрания ден е плануван масиран артилерийски удар, на самолети, хеликоптери и дронове за заличаване на военни и цивилни обекти в ДНР и ЛНР на дълбочина 10-15 км.

По време на интервенцията киевските сили за сигурност също възнамеряват да блокират Донецк, Луганск, Горловка и Алчевск, допълниха от ДНР.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР