От днес започва продажбата на абонаментни карти в ЦСКА за

...
От днес започва продажбата на абонаментни карти в ЦСКА за
Коментари Харесай

Новите абонаментни карти на ЦСКА вече са в продажба

От през днешния ден стартира продажбата на абонаментни карти в ЦСКА за сезон 2020/21 година Те могат да бъдат закупени в администрацията на стадион " Българска войска ", която ще работи със следното работно време: всеки работен ден от 12.00 до 16.00ч.

Само през днешния ден офисът ще работи от 12.00 до 15.00ч, а в деня на срещата с Ботев (Пловдив) картите ще се продават от 14.00 до 19.00ч.

" Молим Ви да се съблюдават нужните противоепидемични ограничения - търпеливо изчакване, влизане по един и носене на защитна маска.

Предварително Ви благодарим! ", пишат от клуба.
 Майкъла за ЦСКА - Левски: Пребиваме ги с 2:1 и след това подвигаме Купата
Майкъла за ЦСКА - Левски: Пребиваме ги с 2:1 и след това подвигаме Купата

Говори и за " сините "

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 175 лв.

- Сектор В - 115 лв.

- Сектор Г - 85 лв.

- ВИП ложа - 2000 лв.

- Паркомясто - 400 лв.

" Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на " Армията " и Националния стадион в Първа лига и шампионата за Купата на България. Феновете, които ще си закупят абонаментна карта за четвърти следващ сезон, ще получат 10% отстъпка от цената. За да се възползват от нея, те би трябвало да дават картите от последните три сезона в администрацията.
 От ЦСКА са подали сигнал за имитация на билети за Вечното дерби
От ЦСКА са подали сигнал за имитация на билети за Вечното дерби

В предходния дуел имаше протест от страна на почитателите на ЦСКА, с цел да не могат да влязат парите в касата на " сините "

Продължава продажбата на фамилни карти за бранш " В ". При засвидетелствуване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на фамилията за бранш " В " ще би трябвало да бъдат платени единствено 50% от цената на абонаментната карта. Карти с отстъпки ще се продават единствено на място в администрацията.

Местата на картодържателите от предишния сезон ще се пазят до 17 юли 2020г. След приключване на този период съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба. Всеки месец картодържателите ще вземат участие в специфични томболи на нашият общоприет спонсор А1 с доста и разнообразни награди ", прибавят от ЦСКА.
 Стойчо Младенов със специфична покана от ЦСКА за дербито
Стойчо Младенов със специфична покана от ЦСКА за дербито

Треньорът се прибра за малко в България и може да присъства
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР