От днес започва първата фаза от продажбата на билети за

...
От днес започва първата фаза от продажбата на билети за
Коментари Харесай

Започва продажбата на билети за световното по футбол в Русия

От през днешния ден стартира първата фаза от продажбата на билети за международното състезание по футбол в Русия през 2018 година От 12.00 часа почитателите ще могат да запазят своите пропуски на уеб страницата на ФИФА.

Продажбата на билетите ще се реализира на три етапи, като последната ще е директно преди старта на шампионата на планетата на 15 юли. Пропуските ще се продават в четири ценови категории, като една от тях е планувана за жителите на Русия.

Билетите за локалните почитатели ще са близо четири пъти по-евтини от останалите. Жителите на Русия ще могат да участват на откриването против 3200 рубли (55.5 долара), а за финалния конфликт ще би трябвало да платят 7040 рубли или 122 $. Най-евтините билети за първия и последния мач за задграничните почитатели ще са надлежно по 220 и 455 $.

" В историята последователите са имали основен принос към очарованието на международните шампионати. Русия дава обещание да бъде едно неповторимо продължение на тази история с невероятната организация и чудесната атмосфера на стадионите ", сподели генералният секретар на ФИФА Фатма Самура.

Tickets for the #WorldCup will go on sale from 14 September. Here are the prices & categories More info: https://t.co/V1Uf5BleWJpic.twitter.com/asOP8ee1UW
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) September 13, 2017

Първата фаза от продажбите на билетите ще бъде разграничена на две елементи. Продадените пропуски до 12 октомври ще бъдат разиграни на лотариен принцип, в случай че получените поръчки надвишават наличния брой. От 16 до 28 ноември билетите ще бъдат продавани до привършване на плануваните количества.

На същия принцип ще бъдат разпределени пропуските във втората фаза, а плануваните дати са от 5 декември до 31 януари и от 13 март до 3 април. Продажбата на билети в " последния миг " ще е налична от 18 април до 15 юли.

Феновете ще могат да закупят билети както за обособени мачове, по този начин и в пакет за няколко срещи. Пакетните пропуски ще важат за избран стадион или съответен тим. От ФИФА оповестиха, че ще обезпечат също места за хора в неравностойно състояние.

Световното състезание по футбол стартира на 15 юли. Освен домакина Русия, до този миг място на шампионата на планетата си осигуриха още Бразилия, Иран, Япония, Мексико, Белгия, Южна Корея и Саудитска Арабия. Жребият за групите ще се състои на 1 декември в Москва.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР