От днес в страната предстои сериозно застудяване, което ще продължи

...
От днес в страната предстои сериозно застудяване, което ще продължи
Коментари Харесай

Идва сибирски студ

От през днешния ден в страната следва съществено захлаждане, което ще продължи в околните десетина дни. Утре ще нахлуе арктически мраз със мощен вятър от север. Температурите ще стартират да се намаляват и дневните ще бъдат сред 0 и 6 градуса, ще има и снеговалежи.

В петък захлаждането ще продължи, валежите ще отслабнат. Максималните температури ще бъдат от минус 2 градуса в западните региони до към 2 градуса над нулата на изток. Слаби валежи от сняг се чакат в Западна и Южна България. Сутрешните температури тук-там в Северна и Централна България ще паднат до към минус 10 градуса.

През почивните дни ще бъде студено с негативни дневни и нощни температури, в Централна България утринните температури може да паднат до към минус 15 градуса.

И в неделния ден ще остане студено, със утринни температури сред минус 15 и минус 5 градуса, и дневни сред минус 2 и 4 градуса.

Новата седмица ще стартира също със студено време, като се чакат валежи от сняг в Западна и Северна България. Към средата на седмицата се чака утринните температури да се вдигнат до към минус 5 градуса, а дневните да доближат до към 5-6 градуса над нулата, разкрива Българска национална телевизия.

Най-актуалната прогноза за времето можете да видите ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР