От днес стартира състезанието за вторите Годишните награди в туризма.

...
От днес стартира състезанието за вторите Годишните награди в туризма.
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Обявяваме старт на вторите Годишни награди в туризма

От през днешния ден започва надпреварата за вторите Годишните награди в туризма. Това съобщи министър Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила при визитата си в Античния тракийски град „ Кабиле “ дружно с кмета на община Ямбол Георги Славов, оповестиха от министерството на туризма.

„ Миналата година Националният археологически резерват завоюва премията за 2016 година в категорията „ Изборът на българите “, по тази причина за мен е чест и изключително наслаждение да Ви осведомявам тъкмо тук за старта на тазгодишния конкурс “, добави още министърът.

„ Използвам мотива на днешната ни среща и да прикани всички общини и туристическия отрасъл да участвате интензивно в Годишни награди в областта на туризма 2017, които Министерството провежда в 16 категории. Това е добър метод да визиите резултатите, които сте постигнали през предходната година, а и освен “, съобщи Ангелкова. Тя акцентира, че срокът за подаване на документи е до 15 октомври и всеки, който желае да вземе присъединяване в подбора, може да подаде кандидатурата си. „ Достатъчно е да отворите уеб страницата www.tourismawards.bg и ще намерите подробна информация за провеждането на състезанието и метода на кандидатстване. Спечелилите участници ще бъдат оповестени на тържествена гала през месец декември 2017 година “, добави министърът.

Бих желала да благодаря на представителите на локалната власт, и персонално на кмета на Ямбол господин Георги Славов, за дейната позиция и за напъните, които полагате за превръщането на България в желана и конкурентна туристическа дестинация “, акцентира министър Ангелкова. И добави, че годишните награди в туризма са точният тласък, който задейства бранша да се развива и съревновава. „ По този метод ние предоставяме на българските и задграничните туристи освен още по-добър и първокласен, само че и по-конкурентен туристически артикул “, сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР