От днес София има най-високия кредитен рейтинг от столиците на

...
От днес София има най-високия кредитен рейтинг от столиците на
Коментари Харесай

Борисов: София има най-висок кредитен рейтинг на Балканите

От през днешния ден София има най-високия кредитен рейтинг от столиците на Балканите, ще слушаме бележките на критиците ни, когато те реализиран такива резултати. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на постоянното държавно съвещание, представен от Агенция „ Фокус “.

Той подсети, че също така, интернационалната рейтингова организация Standard and Poor's е повишила кредитния рейтинг и на България и уточни, че тази оценка е подарък за критиците на държавното управление и ГЕРБ.

„ Това са най-хубавите отговори на най-голямата международна кредитна организация, която прави оценка градовете и София от през днешния ден има най-високия рейтинг на всички столици на Балканите. Това им го подаряваме на нашите критици. Когато те реализиран такива резултати, държавното управление и страната да имат най-високия рейтинг на Балканите, а и спрямо Русия, Турция и Унгария, а столицата ни да е преди всичко измежду всички останали, тогава още по-внимателно ще им слушаме сериозните бележки. Но чак тогава “, означи още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР