От днес се отпушва тапата при „Орлов мост” в София,

...
От днес се отпушва тапата при „Орлов мост” в София,
Коментари Харесай

Орлов мост става проходим, но се задава нова ТАПА при…

От през днешния ден се отпушва тапата при „ Орлов мост” в София, само че незабавно се образува друга – на столичния бул. „ Тодор Каблешков”.

Разширението на сектора от бул. „ Братя Бъкстон” до бул. „ Цар Борис III” стартира от през днешния ден. Плановете на локалната власт са дейностите да приключат в края на годината.

От тази нощ към този момент напълно е възобновено придвижването по „ Царигардско шосе” в региона на Орлов мост. Обновлението на сектора, който сегашният министър председател Бойко Борисов ремонтира пред 10 години в качеството си на кмет на София, стартира при започване на август, оповестява Дарик.

В момента по булеварда се прави корекция на ремонта, който Столична община направи преди две години. "Отсечката е към пешеходния надлез, който беше построен при София тех парк до началото на естакадата на Площада на авиацията ", съобщи отрасловият зам.-кмет Евгени Крусев.

От през днешния ден стартират дейностите и по бул. „ Тодор Каблешков”, като до зимата се не разрешава влизането на коли в двете направления от бул. „ Братя Бъкстон” до бул. „ Цар Борис”.

"Затваря се правата, която е сред бул. „ Братя Бъкстон” и входа за хипермаркета, който е в региона. Започва се с построяването на мостовото оборудване, което е най-тежкото в този обект, с промяна на Боянска река, би трябвало да се употребяват тъкмо избрани интервали, когато реката не е толкоз пълноводна. При положително време ремонтът ще бъде приключен до края на годината ", посочи Крусев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР