От днес до 14 септември ще следи със завишено

...
От днес до 14 септември  ще следи със завишено
Коментари Харесай

Акция на Пътна полиция през почивните дни в страната

От през днешния ден до 14 септември " " ще следи със повишено внимание главните нарушавания, поради които стават злополуките у нас. е на територията на цялата страна и е част от по-голямата интервенция, която стартира при започване на септември.
Само от началото на септември досега при транспортни катастрофи по пътищата в страната са починали 22 души, заяви Чавдар Кочев, контрольор в " Пътна полиция ".
По думите му доста постоянно на пътя са засичани водачи, които сядат зад кормилото след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.
 Акция на КАТ в страната: На прицел - главните аргументи за катасрофи Акция на КАТ в страната: На прицел - главните аргументи за катасрофи
КАТ с всеобща акция в цялата страна, поради увеличението на злополуките. Във всяка област ще се наблюдават разнообразни нарушавания с приоритет,...
Не дребен фактор за пътните произшествия е и самонадеяното държание на водачите, разясни той.
Стартиращата през днешния ден интервенция ще бъде разграничена съгласно пътната конюнктура и натоварването, заяви Кочев, представен от Българска национална телевизия.
Дирекциите в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив ще наблегнат на нарушаванията, осъществявани от пешеходци - вярно секване тук-там, които са обозначени с пешеходни пътеки или ненадейно излизане на пътното платно, както и лишаване на преимуществото на пешеходци и велосипедисти.
Чавдар Кочев заключи данните и от извършената сред 4 и 7 септември друга полицейска интервенция. В този интервал са били тествани 24 679 водачи на МПС. Установени са 10 416 нарушавания, от които 7790 са глобени с фиш, а 2626 с акт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР