От днес до 11 февруари търговци и производители на мартеници

...
От днес до 11 февруари търговци и производители на мартеници
Коментари Харесай

Празничен базар за мартеници в Перник

От през днешния ден до 11 февруари търговци и производители на мартеници в Перник могат да подават заявки за присъединяване в годишния празничен базар, оповестиха от Общината. Базарът ще бъде открит на 21 февруари и ще продължи да работи до 1 март в това число.

Базарът ще бъде ситуиран в централната градска част - на площад „ Кракра ” и пред Съдебната палата, както и в кварталите " Димова махала " и „ Тева ”.

Петната ще се разпределят по скица, утвърдена от основния проектант, а таксата, която ще заплащат търговците за центъра на града, е 8 лева на квадратен метър дневно, а в кварталите „ Тева ” и „ Димова махала ”- 3 лева

При привършване на местата, приемът на заявки ще бъде преустановен преди оповестения краен период, предизвестяват от Общината.

Във връзка с противоепидемичната конюнктура, отстоянието сред комерсиалните маси ще бъде 1,5 м.  За квартал " Изток " заявките ще се подават в локалното кметство. Без издадено позволение продажбата е противозаконна и при инспекция от контролните органи нарушителите ще се глобяват.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР