От днес Delta Planet Mall е готов да посрещне всички

...
От днес Delta Planet Mall е готов да посрещне всички
Коментари Харесай

Варненски мол отваря врати при стриктни мерки за безопасност

 От през днешния ден Delta Planet Mall е подготвен да посрещне всички свои гости в изискванията на прецизни ограничения за сигурност. Допълнителни обозначения на територията на целия търговски център контролират спазването на безвредна отдалеченост. На всеки вход са конфигурирани автоматизирани диспенсери с медицински професионален дезинфектант. Съоръженията са със датчик и са планувани за безконтактно разчистване на ръцете. Разположени са на паркинг входовете, както и на пешеходните входове откъм бул. " Република “ и бул. " Сливница “. Диспенсери с медицински професионален дезинфектант са сложени и във всички санитарни пространства в Delta Planet Mall. На всеки час се прави изключително дезинфекциране на бутоните в асансьорите, ръкохватките на ескалаторите, общите елементи в комерсиалния център.

Delta Planet Mall е и по-красив от преди. Magic Tree ще посрещне посетителите на комерсиалния център с впечатляваща обилна лятна украса, направена от Луиза  Мардик-Георгиева и нейния екип от емблематичната за Варна Градина Мимоза. Професионалистите от D&G Electro Group доближиха височините на най-високата интериорна атракция във Варна с лекост. Оригинална цветна рамка, ситуирана на партерния етаж, ще запечата щастливите моменти от връщането ни към естественото всекидневие.

Още през първата седмица след своето разкриване Delta Planet Mall раздава награди за своите гости. Всеки, разгласил фотография с цветното Magic Tree има късмет да завоюва Gift Card на стойност 200 лв.. Пазарувалите пък на стойност 20 лв. ще могат събират стикери и за всеки 5 събрани да се приберат с ваучер за такси – подарък от Delta Planet Mall или да се възползват от услугата външно разчистване на лек автомобил в автомивка Forsаgе на равнище -1.  

Работното време на комерсиалния център е от 11 до 20 часа. Супермаркет Billa ще обслужва своите клиенти от 8 до 21 часа.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР