От днес, 9 юли, bTV Новините ще имат трета двойка

...
От днес, 9 юли, bTV Новините ще имат трета двойка
Коментари Харесай

bTV Новините с нова двойка водещи

От през днешния ден, 9 юли, bTV Новините ще имат трета двойка водещи на централната си емисия вести в 19:00 часа. Лицето на утринните и обедни излъчвания на bTV Новините Виктория Готева и старши репортерът и водещ на вести Ивайло Везенков ще влязат още довечера в нова роля като двойка водещи в представянето на най-важното от деня и мненията на горещата тематика след спорта и прогнозата за времето, оповестиха от малкия екран.

„ Нюзрумът на bTV постоянно е бил място за качествена публицистика, където има богат избор на лица, и ние се стараем да развиваме всеки човек. Виктория и Ивайло са измежду лицата на bTV Новините с богат опит в представянето на настоящи събития и познават чудесно динамичността на ефира онлайн. В програмата на лятната скица на малкия екран, настоящите излъчвания ще продължат без спиране с извънредни тематики и посетители. A феновете ще наблюдават новините с още един ефирен тандем в лицето на потвърдени експерти “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV Media Group.

Двамата ще продължат да водят утринните и обедни излъчвания вести и се причисляват като двойка към одобрените водещи и обичани лица на bTV Новините – Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Заедно с Мария Ванкова и Полина Гергушева, те ще показват всичко най-важно и настоящо в излъчванията на bTV Новините през целия ден - от 7:00 сутринта до 22:00 вечерта.

bTV Новините са желан източник на информация и се правят оценка от феновете с високо доверие съгласно редица изследвания, а уеб сайтът btvnovinite.bg неотдавна беше отличен от изследването на Reuters Institute като новинарския уебсайт с най-многобройна публика, който 43% от потребителите посещават най-малко един път седмично. Репортерите и лицата на bTV Новините са носители на награди от български и интернационалните състезания за своите репортажи, документални филми, проверяващи материали и достижения в региона на телевизионната публицистика и медиите.

Визитки:

Ивайло Везенков e измежду най-харесваните и готови кореспонденти на bTV Новините и има стабилен опит в отразяването на политически, обществени и културни тематики. Журналистическата му кариера стартира в радио „ Витоша “, където работи като новинар, а през 2007 открива и пристрастеността към малкия екран. Работил е и като редактор в Радио Свободна Европа и телевизия BiT. Опитът, който натрупа в PRO.BG и TV7 и го води до bTV през 2011г. Завършил е българска лингвистика в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и публицистика в Аризонския държавен университет, където е стипендиант по програмата Fullbright. Специализирал е в американските малките екрани CNN и KPNX. Изготвя материали на политическа, обществена и просвета тема.

Красивата и усмихната Виктория Готева е родена в Пазарджик, където приключва езиковата гимназия „ Бертолт Брехт “. Любовта ѝ към литературата я насочва към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, където приключва „ Журналистика “. След това учи „ Европейска интеграция и дипломация на ЕС”. Тя прекрачва прага на нюзрума на bTV като стажант през 2016 година Година по-късно се причислява като кореспондент към екипа на „ Тази заран “, а напролет на 2019 година, след кастинг, става водеща на утринните и обедни вести по bTV.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР