От днес, 4 август, участниците в игрите на Български спортен

...
От днес, 4 август, участниците в игрите на Български спортен
Коментари Харесай

Шансове за два пъти повече и по-големи печалби в игрите на Българския спортен тотализатор без допълнителен залог

От през днешния ден, 4 август, участниците в игрите на Български състезателен тотализатор ще имат два пъти повече шансове за облаги. Това е несъмнено, защото Втори тото късмет на „ Тото 2 – 6 от 49 “ и „ Тото 2 – 5 от 35 “ на СПОРТ ТОТО ще се теглят два пъти в седмицата – всеки понеделник и петък в ефира на БТВ от 17.50 часа. И двете игри са без спомагателен залог и в тях ще вземат участие всички комбинации, пуснати за предходния извършен тираж на „ Тото 2 – 6 от 49 “ и „ Тото 2 – 5 от 35 “. Затова е значимо всички участници да пазят своите квитанции до тегленето на печелившата композиция на идващия ден.

Печалби до 100 000 лв. във Втори тото късмет на играта „ Тото 2 – 5 от 35 “ към този момент могат да бъдат извоювани два пъти седмично, като при установяване на облагите няма смяна.
Във Втори тото късмет на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “, с изключение на коли, всички тото фенове, към този момент ще могат да печелят и парични облаги в размери до 100 000 лева За установяване на печелившите комбинации се изтеглят 6+1 (бонус) цифри от общо 49 в сфера. Наградният фонд се дефинира както следва:

В случай, че първите шест изтеглени цифри съответстват с числата от вашата композиция, облагата е 100 000 лв.. Ако печелившите участници са повече от един, сумата се разпределя сред тях.

В случай, че пет от първите шест изтеглени цифри и седмото изтеглено
бонус число съответстват с числата от вашата композиция, облагата е лек автомобил. Ако има няколко печеливши участници, те си разделят сума от 20 000 до 50 000 лв. според от типа тираж.

В играта ТОТО Джокер облагите също стават все по-атрактивни, обещавайки да бъдат двойно по-големи от тези досега. Залогът за играта става единствено 20 стотинки.

Почитателите на „ Тото 2 – Рожден ден “ ще могат да наблюдават тегленията на печелившите година, месец, дата и ден от седмицата в ефира на Българска национална телевизия всеки четвъртък и неделя. В тази игра опциите за облаги са огромни в общо 15 групи, а шансът щастието да ти се усмихне e 1:4, което значи, че всеки четвърти
залог печели единствено против сумата от 1 лев.

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове, в партньорските обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, и онлайн на интернет страницата www.toto.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР