От днес, 25 януари, грипна епидемия се обявява и на

...
От днес, 25 януари, грипна епидемия се обявява и на
Коментари Харесай

Разград и Русе обявяват грипна епидемия, Силистра я отменя

От през днешния ден, 25 януари, грипна зараза се афишира и на територията на област Разград. Учебните занятия в учебните заведения в региона се преустановяват за интервала от 28 до 30 януари.

От на следващия ден, 26 януари, в област Русе също се афишира грипна зараза. Учебните занятия в учебните заведения в региона се преустановяват за интервала от 28 януари до 4 февруари в това число.

До второ разпореждане се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.
 Грипна почивка и за учениците от София, Благоевград, Кюстендил и Плевен
Грипна почивка и за учениците от София, Благоевград, Кюстендил и Плевен

От понеделник четирите области също афишират грипна зараза

В област Пазарджик оповестената грипна зараза остава в действие и ваканцията на учениците да се удължава до 29 януари в това число.

В област Пловдив не престават въведените противоепидемични ограничения, в това число прекратяване на образователните занятия до 1 февруари.

От на следващия ден, 26 януари, в Силистра се анулира грипната зараза и се възвръщат детските и женските съвещания, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.

Припомняме, през днешния ден стана ясно, че от понеделник грипна почивка афишират и областите София-град, Благоевград, Кюстендил и Плевен.

Днес общо 1039 учебни заведения са в грипна почивка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР