От диета с ядки и сушени плодове може да отслабнете

...
От диета с ядки и сушени плодове може да отслабнете
Коментари Харесай

Стопете 3 кг за 3 дни от диета с ядки и сушени плодове

От диета с ядки и сушени плодове може да отслабнете единствено за 3 дни, като топите по 1 кг всеки ден. Диетата е потребна за по-студените дни и въздейства позитивно на храносмилането.

За диетата са ви нужни 5 пакета от по 100 грама с разнообразни сушени плодове и ядки. Сушените плодове би трябвало са са най-малко 3 типа, а ядките – най-малко 2.

Ядките не би трябвало да бъдат осолени или пържени, а захаросаните плодове би трябвало да са в дребни количества. Позволени са сушените кайсии, стафидите и сините сливи.

Сред ядките е наложително да бъдат включени орехите, защото те са едни от най-полезните хранителни артикули. От ядките в диетата могат да бъдат включени още лешниците, бадемите и фъстъците.

Всички плодове и ядки би трябвало да бъдат разграничени на по 10 порции, които би трябвало да ви стигнат до последния ден на диетата. Това значи, че почти на всеки час може да хапвате по 1 порция.

Освен сушените плодове и ядките, разрешена е и потреблението на зелен чай, черен чай и кафе, само че без мляко или захар. На ден може да се пие и до 100 мл изсъхнало бяло или алено вино, както и до 250 мл бира.

Диетата със сушени плодове и ядки е лесна за съблюдаване, защото питателните артикули са много засищащи и човек рядко може да изпита апетит.

 Ядки

Сушените плодове са небогати на мазнини. Повечето от тях съдържат сред 250 и 300 килокалории на 100 грама, а 100 грама ядки съдържат до 450 килокалории.

Ежедневната консумация на сушени плодове ще зареди организма ви с нужната доза витамини, които от своя страна ще засилят имунитета ви в по-студените дни от годината.

Освен това сушените плодове и ядките могат да се похапват когато и да е, даже и до момента в който сте на работа, и не е належащо да си приготвяте специфичен обяд, с цел да спазите диетата си.

Диетата е извънредно комфортна, в случай че би трябвало за няколко дни да стопите непотребните килограми, които напоследък сте наддали.

Ако обаче страдате от чернодробни или стомашни болести, не би трябвало да прилагате този хранителен режим.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР