От деня, в който се запознават, актьорите Голди Хоун и

...
От деня, в който се запознават, актьорите Голди Хоун и
Коментари Харесай

Голди Хоун и Кърт Ръсел - щастливи заедно 40 години

От деня, в който се срещат, актьорите Голди Хоун и Кърт Ръсел са дружно към този момент 40 години. Интересното е, че двамата влюбени в никакъв случай не са сключили формален брак.

" Не става дума за брака. Става дума за хора, взаимоотношения и предпочитание да останем дружно ", споделя Голди, " Брачното удостоверение няма да ни даде нещо, което не можем да имаме. "

Любовната история на Голди Хоун и Кърт Ръсел е в действителност неповторима.

Двамата се виждат за първи път на снимачната площадка на кино лентата " The One and Only, Genuine, Original Family Band ", само че се разделят за цели 16 години. Голди просто счита, че Кърт е прекомерно млад за връзка, и не му обръщаше внимание. Въпреки че разликата сред двамата е единствено 5 години, което не е доста за същинските влюбени.

 Голди Хоун и Кърт Ръсел - щастливи дружно 40 години

Двамата обаче стартират да се срещат публично едвам през 1983 година

По това време Голди към този момент е два пъти разведена. Русокосата хубавица е омъжена за Гъс Триконис от 1969 до 1976 година и за Бил Хъдсън от 1976 до 1982 година С втория си брачен партньор тя има две деца: Кейт Хъдсън и Оливър Хъдсън. Носителката на " Оскар " става майка още веднъж през 1986 година, когато с Кърт посрещат на бял свят сина си Уайът Ръсел. Голди се трансформира в безспорен експерт в съчетаването на процъфтяващата си холивудска кариера и майчинството. През 2003 година суперзвездата основава фондация " Хоун " - организация с нестопанска цел, фокусирана върху начинания за детско обучение.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР