"От "Демократична България" направихме всичко възможно да предотвратим тези предсрочни

...
"От "Демократична България" направихме всичко възможно да предотвратим тези предсрочни
Коментари Харесай

Атанасов издаде тайна за Борисов и ИТН, защо провалили кабинета

"От "Демократична България " направихме всичко допустимо да предотвратим тези предварителни избори, само че не успяхме, тъй като Бойко Борисов и Ахмед Доган, с мощната поддръжка на Слави Трифонов, пратиха страната на избори - подмолно отвън Народното събрание натискат едни бутони ", съобщи в изявление за Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.

Атанасов разгласи, че още през март ръководещите са знаели накъде върви политическата обстановка. "Бях осведомен от мой непосредствен с положителни позиции в бизнеса и енергетиката. Той още март месец пристигна и ми сподели "правителството си отива, тъй като Има Такъв Народ и Борисов са се разбрали за бъдеще ". Нямаше по какъв начин да го споделям обществено, тъй като щеше да е доста провокативно. Имахме информация, че се приготвя тази сглобка заради стопански аргументи ", описа Атанасов.

Заяви, че на изборите следва конфликт на силите на реформацията и тези на реставрацията - които желаят реванш. По думите му това са някогашните ръководещи, подкрепяни от Слави Трифонов.



"Защо споделям Слави Трифонов - аз съм бил съдружен сътрудник с тоя човек, само че не съм го виждал. Той приказва от първо лице - аз издърпвам министрите си, аз смъквам доверие. Тоест, хората в Народното събрание, които съставляват неговата партия, той ги преглежда като крепостни селяни ", сподели Атанасов.

Поради неумелост на "Продължаваме смяната " имаше недостатъци и в Народното събрание, и в кабинета, призна Атанасов. България е обрасла от администрация, разяснява още той.

"Една от огромните ни неточности беше това, че не се направи сериозна административна промяна. Мнозинството обещавахме огромен % редуциране на администрацията и да бъде освободена тя от "калинките ", които от самото начало се занимаваха със бойкот ", сподели Атанас Атанасов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР