От дълги години Мая живее и работи в САЩ, но

...
От дълги години Мая живее и работи в САЩ, но
Коментари Харесай

Чалга легендата Мая от дуета „Мая и Магапаса“ се завърна тайно в България

От дълги години Мая живее и работи в Съединени американски щати, само че реши да посети роднината си, с цел да се види с околните си, научи HotArena.

Мая дойде у нас предишния месец и стартира да кръстосва страната. Заедно със сестра си и брачна половинка й отиват на излет до язовир „ Копринка “, край Казанлък. Посещава и пещерата Проходна (известна като Божиите очи) край Луковит, където с компания се радва на скалните формирания, Мая не пропуща да се наслаждения и на нощния живот, като разпуска в дискотека в Пловдив, където е още веднъж с другари.

Чалга легендата движи непретенциозно и тайно и не желае да се шуми към нея. Собственици на заведения се ядосват, че в случай че са знаели за визитата й, са щели да я поканят да пее. Мая и Магапаса бяха двойка в живота и на сцената, Двамата се разделиха от дълго време, въпреки никой да не го признаваше, написа „ България Днес “. Певицата отпътува за Съединени американски щати, а след нея и Добрин, както е същинското име на Магапаса. За него се приказва, че си изкарва хляба като камионджия, само че пее и като посетител на балкански празненства. За Мая се чу, че е почнала като танцьорка на стълб, само че тя има участия и постоянно хваща микрофона.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР